Team

TEAM BALAYAR

Welkom bij BALAYAR, waar liefde voor prachtig haar en het versterken van zelfvertrouwen elkaar omarmen in elke haarstreng. Onze reis begon met een passie die diep geworteld is in de schoonheid van haar en de overtuiging dat elke vrouw het recht heeft om zich stralend en zelfverzekerd te voelen. Met 15 jaar ervaring in de high-end haar extensions zagen we niet alleen de mogelijkheden, maar ook de ruimte voor verbetering in de haarextensions markt. BALAYAR is ontstaan uit het verlangen om niet alleen haar te transformeren, maar ook levens. Ons team bestaat uit getalenteerde colorista's en extension specialisten, samengebracht met één missie: alle huidige haar extension problemen aanpakken en een nieuw tijdperk van haarextensions inluiden.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van ons haar, maar ook het streven naar perfectie in elke multidimensionale haarkleur die we creëren. Bij BALAYAR geloven we dat prachtig haar een kunstvorm is en daarom hebben we kleuren ontwikkeld die niet alleen mooi zijn, maar ook moeiteloos blenden en op onzichtbare wijze worden ingezet.

Met BALAYAR delen we onze passie en droom. Een droom om elke vrouw te laten stralen in haar eigen unieke schoonheid en haar een inspiratiebron te laten zijn voor de wereld om haar heen